Tendințe 2013 primăvară-vară

Pentru a fi adevărate fashioniste trebuie să adaptăm tendințele lui 2013 la propriul stil. Louis Vuitton propune imprimeul tablă de șah, denumit imprimeu Damier, outfituri de inspirație vintage, care au la bază taieturi dreptunghiulare ce scot în evidența siluetele zvelte. Pe lângă acest tip de imprimeu, un loc important îl ocupă dungile verticale, dar și cele orizontale, aplicate, eventual  împreună pe un top sau o pereche de pantaloni scurți. Marc Jacobs propune hainele cu forme  geometrice, iluzii optice, însă piesa de rezistență în colecția acestuia este reprezentată de pantalonii scurți, pantalonii tip bermude și costumele cu pantaloni scurți.

imprimeuri

În materie de încălțăminte,  pentru  primul loc concureaza tocurile înalte, sub diverse forme geometrice, din materiale dure,  sticlă sau alte materiale transparente și tenișii albi.

shoes

Pentru primăvară, designerii propun o paletă înteagră de culori, de la combinații negru-alb, la pasteluri, culori neon care și-au ocupat locul în modă încă de anul trecut (verde, portocaliu, roz, galben), până la albul simplu.  Pentru un look mai îndrazneț, poți combina tenișii albi cu o fusta midi conică în culori pastel, cu paiete sau în culori neon  cu un sweatshirt, cu un colier de efect și niște ochelari de soare care să te scoată din mulțime.:x Ochelarii de soare ne oferă șansa de a alege ceea ce ne place și ni se potrivește dintr-o gamă extrem de largă, pornind de la ochelarii retro – semirotunzi/semipătrați supradimensionali, ochelari rotunzi vintage, cei cat eye, cei cu forme diverse și nonconformiste, cu lentile care presupun o strălucire de oglindă, până la cei care au rama decorată cu o serie de accesorii îndrăznețe. Își mențin locul și vestele de blană, dar și hainele din piele, o nouă apariție fiind pantalonii foarte largi din piele, cu talie înaltă, din colecția Hermes.

ochelari

Pentru a fi chic, nu ai nevoie decât de un strop de imaginație, puțin interes pentru ceea ce e nou și în vogă, multă atitudine și încredere, așa că let’s just be fabulous girls!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s