8 Martie

La mulți ani gagici, prietene, mame, surori, bunici, colege, iubite! La mulți ani tuturor și o primăvară senină, fericită, încărcată cu activități frumoase! O primăvară în care, fetelor, ideea principală să fie “Dress to impress” :D!

Dacă nu v-ați hotărât ce să le dăruiți femeilor dragi sau, de ce nu, vouă, m-am gândit să vă vin în ajutor cu câteva idei. Cred că o programare la un Spa  este perfectă pentru voi, dar și pentru mamele voastre. Cui nu-i  place să lenevească într-un jacuzzi, într-o saună sau să se relaxeze la un masaj bine făcut? Eu cred că tuturor, mie cu siguranța da :D! Foarte bine primită ar fi și o invitație la teatru, la operă sau la balet, pentru că nu facem asta în fiecare zi și pentru că ne-ar împlini seara. O cină gustoasă, un pahar de vin sau un cocktail bun, așa ca între fete, la un pub care are, eventual, și o trupă ce cântă jazz, ne va încânta cu siguranță. Dacă sunteți  firi mai excentrice, luați mașina, niște persoane foarte dragi vouă și plecați într-un oraș plin de istorie, cu multe străduțe frumoase ca Sighișoara sau la mare, în caz că sunteți mai romantice! Aceste idei sunt potrivite și pentru iubite, așa că băieți inspirați-vă de aici, fiți și originali, dăruiți flori, atenție și bucurați-o pe ea!

Desktop2

Pe mine mă încântă toate aceste lucruri și sper să reușesc să pun măcar unul în practică! Să aveți o primăvară perfectă atât voi fetele, cât și voi băieții! Și la mulți ani mama, scriu asta aici pentru că știu că îmi citești blogul :*!

Vă pup!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s