Another school year starts

Încă două săptămâni pentru cei care suntem la facultate! Încă două săptămâni de dormit până la 12! Știu, dificil pentru cei care renunță cu greu la somnul de dimineață, la patul parcă perfect! Dacă stau să mă gândesc, până în sesiune cam asta e singura problemă, somnul. Dar trebuie să recunoaștem că facultatea are o mulțime de lucruri frumoase, oamenii noi, ieșirile dese, multe informații folositoare și faptul că faci ce îți place sau înveți să faci ce îți place!

O altă problemă, în general a fetelor, este cu ce să se îmbrace la cursuri. Nu trebuie să fim nici prea aranjate, însă în nici un caz neglijente. Cred că asta gândim toate, nu-i așa fetelor? Stăm o oră în fața dulapului, moarte de somn, fără chef să ieșim afară, pentru că e frig și tot ce ne dorim este o cafea și o ținută care să ne scoată din starea mohorâtă a dimineților. I’m not a morning person, deci vă înțeleg perfect! Dar o ținută poate să schimbe această stare, iar un sfat ar fi să vă gândiți seara ce aveți de gând să purtați a doua zi.

Am ales trei ținute, făcute pe polyvore.com, speciale pentru început de școală, mai exact pentru toamnă!

y (1)Pielea încă bronzată, hidratată și silueta frumos menținută pe parcursul verii nu trebuie ascunse la începutul școlii! Mai ales că octombrie e încă prietenos cu noi și ne permite să purtăm rochii, pantaloni scurți sau fuste!

Prima ținută se îndreaptă înspre stilul office, dar este foarte lejeră! Am ales nelipsitul sacou, de data asta unul manly, o rochie nude care să se așeze frumos pe corp și niște balerini care ne permit să alergăm mai ușor de la un curs la altul. Geanta este Zara, neagră, merge cu orice, deci merită cumpărată. Deja a apărut în magazine! Un plus al outfitului este dat de ochelari, mai exact de printul de pe aceștia! Nu trebuie uitați niciodată, fac ținuta mai chic și te protejează de razele soarelui de octombrie! Tableta, un nou accesoriu la facultate, în care să ne notăm cursurile, lucrurile importante spuse de seminariști. Eu prefer să fiu mai clasică și să o înlocuiesc cu o agendă frumoasă, bine pusă la punct!

y (2)

Deja vine frigul, ne dorim vara înapoi, ne gândim la momentele când purtam pantaloni scurți, rochii vaporoase și sandale, dar trebuie să ne acomodăm la vremea de afară. Ținuta de mai sus e preferata mea! Ok, ok, hai să vorbim despre ea! Salopeta de jeans am ales-o într-o combinație cu o pereche de încățări negre, decupate la spate! Pulover gros, larg, eventual și ceva sub el, să ne țină de cald. Accesorii: pălărie, pentru că e cool și perfectă pentru toamnă-iarnă, eșarfă-fular, ambele negre, iar geanta în aceași nuanță ca puloverul. Să nu uităm rujul roșu pentru mai multă culoare!
yDeja ne apropiem de iarnă și ne cam luăm gândul de la balerini și pantofi decupați, purtam mai des bocancii, pe care, în această ținută, i-am asortat cu niște ciorapi lungi, groși și nude. Trench-ul e o piesă vestimentară care nu trebuie să lipsească din garderoba de toamnă, iar în această ținută poate fi înlocuit cu o geacă de piele. Încă nu renunțăm la rochie, de data asta de jeans, îmi place mult îmbinarea de culori: albastru-crem-maro. Geanta poștaș, în care să ne punem cursurile și nenumăratele lucruri pe care le folosim într-o zi, dar și ochelarii de soare Rayban în caz că mai găsim soarele pe cer, e nelipsită.

Acestea au fost ținutele propuse pentru începutul de facultate, mai exact pentru toamnă, iar la ele ați putea adăuga cu încredere o cafea de la Starbucks pentru cât mai multă energie. Am hotărât să scriu câte un articol pentru fiecare anotimp, în care să vă propun 3 ținute ce pot fi purtate la școală!

Don’t forget to like my Facebook page!

Kisses,

L.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s