Another school year starts – part 2

A trecut toamna, acel început de facultate este deja uitat, iar iarna ne face să ne dorim să stăm cât mai mult în pat, cu un ceai și cu o carte bună în mână. Însă facultatea ne așteaptă și pentru o zi începută frumos, fie ea și o zi de iarnă, trebuie o ținută chic și confortabilă.

Trei outfituri pe care eu le consider perfecte pentru o iarnă în care simțul nostru estetic trebuie să atingă cote maxime.:)) Vă las să decideți care e cel mai potrivit pentru voi!

y (5)Ținuta aceasta am compus-o pornind de la pălărie, care îi dă un aer franțuzesc. Cui nu-i place Parisul, outfiturile extrem de feminine ale franțuzoaicelor sau cum sună acel r pronunțat cu atâta ardoare? Recunosc, eu ador Parisul! Am ales ca această combinație să fie una elegantă (manușile din piele, croiala și nuanțele paltonului). Blugii boyfriend creează un echilibru al ținutei și o fac perfectă pentru școală. Partea exterioară este puțin înspre stilul clasic, elegant, iar cea cu care rămânem în sala de curs scoate la iveală un stil modern.

y (4)Nu renunțăm la pălărie, de data asta una neagră, pe care am asortat-o cu un palton larg, gros și gri ca doar e iarnă. Sneakerșii Isabel Marant sunt nelipsiți în anotimpurile friguroare, comozi, negri și ușor de asortat, merg de minune la această ținută. Ca o pată de culoare am ales verdele, atât pe fular, cât și pe pulover. Fusta de piele, puțin mai lungă într-o parte arată foarte bine în combinație cu încălțările, iar geanta mare și încăpătoare ne ajută să purtăm după noi cele necesare.

y (3)My favourite! Cu siguranță m-aș îmbrăca așa, este un stil pe sufletul meu! Blugii vintage, cu talie înaltă se potrivesc perfect cu acea cămașă albă deasupra căreia punem un pulover bleu. Accesoriile, ca și în celelalte ținute contează foarte mult. În acest caz am ales un ceas alb – trebuie să știm cât mai avem din pauza de cafea, o brățară Hermes și una albastru electric pentru mai multă culoare. Rujul mov se încadrează perfect în combinația de culori. Bocancii dau un aer mai rock outfitului, dar sunt dintr-un film comun cu pălăria și geaca.

Sper să vă placă cele trei ținute alese pentru zilele friguroase de școală! Va urma în curând un articol cu trei ținute pentru primăvară!

Kisses,

L

Don’t forget to like my Facebook page!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s