Fuchsia style

Hello ladies!

După cum bine știți ador tot ceea ce înseamnă Asos. Au tot felul de haine, toate stilurile, diferite croieli și o multitudine de culori. Nu există dată, în care să mă uit pe acest site, fără să mă îndrăgostesc de câte ceva.

Am dat de curând o comandă și mi-am luat niște lucruri frumoase, pe care le veți vedea în articolele următoare, sper în ținute care să vă placă.

Pentru o ieșire la cafea am ales un outfit lejer, o pereche de pantaloni largi, ce au o culoare destul de boom, fuchsia, o croială manly, care combinate, formează un tot în care m-am simțit foarte bine. Am vrut să scot acești pantaloni în evidență și de aceea i-am asortat cu un pulover fluffy, negru și ghetele pe care le ador, de la Stradivarius.

IMG_8247 IMG_8248 IMG_8251 IMG_8252 IMG_8254 IMG_8255 Ca accesorii am ales un colier auriu, cu o piatră la fel de fuchsia ca pantalonii și un inel funny, de la Hippie Hippie Shake, pe care îl observați mai bine aici.IMG_8258 IMG_8260 IMG_8261 IMG_8263 IMG_8264 IMG_8266Am purtat pulover H&M, pantaloni, colier Asos, ghete Stradivarius, inel Hippie Hippie Shake, ceas Timex, geantă Parfois.

Love,

Lori

Don’t forget to like my Facebook page!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s