Mango dress

IMG_0642 IMG_0645
IMG_0648În ciuda căldurii de afară, dar și în ciuda obsesiei mele pentru alb, ieri am ales să port culori închise. Am pornit totul de la rochia neagră de la Mango pe care am combinat-o cu un kimono albastru. Voiam să îmi iau de data aceasta o pereche de încălțări cu tocuri, însă în cele din urmă (leneșă cum sunt) am ales ce era mai confortabil, adidașii Nike. Bine am făcut! M-au ajutat enorm la plimbarea lungă de care am avut parte. La capitolul accesorii, am ales să port multe brățări: Parfois, H&M, Pandora etc, însă și un colier recent achiziționat de la Mango. Sper să vă placă outfitul! Vă pup, cu drag, bineînțeles!
IMG_0655
IMG_0651

Am purtat colier, rochie Mango, kimono, brățară H&M, adidași Nike, geantă, brățară Parfois, brățară Pandora, ceas Timex, ochelari Rayban.

Love,

Loredana

Don’t forget to like my Facebook page!


2 gânduri despre “Mango dress

  1. Arati minunat ! Ai ales o combinatie exact pe gustul meu. Nici nu stiu ce am, dar pana mai ieri ocoleam cu „tact” culorile inchise (mai ales vara), dar de ceva vreme sunt intr-un mood care parca imi dicteaza ca daca nu port un look mai sobru, atunci nu sunt suficient de „eu”.
    Pupici, Daiana
    http://chezdaiana.blogspot.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s