About

Loredana Ilucă, 21 de ani, moldoveancă care locuiește în București, studentă la Facultatea de Psihologie, Universitatea București,  stapână a unui bichon , iubitoare a frumosului, a bunului gust, a culorilor, a ideilor îndrăznețe, a tot ceea ce înseamnă modă.

 Iubesc călătoriile, modul în care ele te ajută să te definești. Îmi place să alerg cu  harta în mână, să observ fiecare detaliu al orașului pe care îl vizitez, să simt că trăiesc în stilul lui, însă la fel de mult iubesc să stau întinsă pe un șezlong, să lenevesc cu o pălărie pe cap și să ascult marea. Imi plac oamenii, în special oamenii educați, care se implică în ceea ce le place și cei care își asumă atât succesul, cât și eșecul. Am fost fascinată de mică de mintea omului, tocmai de aceea am ales să fac psihologie. Îmi ador familia și prietenii și aș sta neincetat la povesti cu ei.

    Cred cu tărie în afirmația lui Oscar Wilde “You can never be overdressed or overeducated” și de aceea doresc ca acest blog să surprindă cele mai interesante ținute, dar și frumosul redat de mintea omului.

Sper ca blog-ul să te inspire, să  te ajute să vorbești prin ceea ce îmbraci, faci, prin atitudine.I’m a fashion victim and I admit it. This is the way I see fashion.

Hope you’ll enjoy this blog!

Mă puteți contacta pe emailul fashiononoff@yahoo.com, pe Instagram, pe Facebook

Lasă un comentariu